В столична клиника издъхна в късния следобед вчера, 54-годишна жена, блъсната

...
В столична клиника издъхна в късния следобед вчера, 54-годишна жена, блъсната
Коментари Харесай

Бизнесменът Кирил Георгиев уби на пътя 54-годишна жена в Петрич

В столична клиника издъхна в късния следобяд през вчерашния ден, 54-годишна жена, блъсната от петричкия бизнесмен и някогашен ръководител на съдружие " За цивилен надзор на община Петрич ", Кирил Георгиев. Той я е отнесъл с джипа си, преди дни, твърди struma.com.

Жената изпаднала в кома, след контузия в главата, падайки на земята, ударена от возилото на петричанина. Инцидентът е станал в тъмната част на деня, на улица " Цар Симеон " в южния град предходната сряда.

В дъждовно време на неосветен сектор от пътя, пешеходката изскочила ненадейно на пътното платно, бързайки в посока Кауфланд и била блъсната от джип " Тойота Рав ", ръководен от 68-годишния Георгиев. Георгиев неотложно оказал помощ на потърпевшата, която е закарана в локалната болница, а в следствие превозена в София.  

Тестовете за алкохол и опиати на водача са негативни, предстоят експертизи, които да потвърдят с каква скорост се е движил водачът, който е един от най-успешните локални бизнесмени, със сериозен бизнес в областта на машиностроенето.

Новината популяризирала се през днешния ден потресе петричани, които познават блъсната жена, както и водачът, попаднал в тежката обстановка.  Напоследък зачестиха случаите на блъснати пешеходци, които не демонстрират задоволително внимание при придвижване. Само в последната седмица има 5 блъснати пешеходци на територията на Пиринско.

Бизнесменът Кирил Георгиев умъртви на пътя 54-годишна жена в Петрич
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР